Review / Test

Unboxing Sieradenbymaud

Sinds kort ben ik een vaste promoter van Sieradenbymaud. Daarom ontvang ik vanaf nu maandelijks een pakket van haar, die ik vervolgens aan jullie ga laten zien op mijn blog. Deze maand ontving ik mijn eerste pakketje. In deze blog laat ik jullie de Novemberbox zien, waar veel leuke items in zitten! Kijk je mee?

Het pakketje wat ik ontving, zag er heel leuk en vrolijk uit. Bijna alle items zaten in een verpakking of in een gekleurd zakje. Ik vind het heel tof als shops moeite steken in het  inpakken van pakketjes, dat maakt het pakketje naar mijn mening altijd net iets leuker.

Als eerst heb ik de brief opengemaakt en gelezen, hierin stond een lief berichtje van Maud. Ik was meteen heel benieuwd naar het tasje waar TO VERENA op stond. In dit tasje zaten drie ingepakte items, die nog eens extra leuk waren verpakt door tape en kant. Het was dus nog even een kleine verrassing wat er in deze pakjes zaten, het voelde net als cadeautjes!

img_0098

Als eerst heb ik het vierkante pakje opengemaakt. Dit was een washitape met een leuke bloemetjesprint. Washitape stond al een tijdje op mijn wishlist, dus ik ben heel blij dat ik nu eindelijk een leuke washitape heb! Deze tape ga ik zeker vaak gebruiken voor bijvoorbeeld in schoolschriften en in mijn agenda, zodat deze er iets vrolijker uit gaan zien.

Vervolgens heb ik het langwerpige pakje opengemaakt. Dit was een blauwe pen met een roze bloemetjesprint er op. De kleuren van deze pen passen heel goed bij mij, dus ook hier ben ik blij mee. Een groot deel van mijn pennen was trouwens ook op, dus dit komt heel goed uit!

Hierna heb ik het middelste item uitgepakt, je kon al een beetje zien wat het was door de doorzichtige verpakking. Dit was een vrolijk kralenarmbandje, die ook weer mijn lievelingskleuren heeft!

Toen alle items uit het tasje waren uitgepakt, heb ik het rode en het blauwe zakje opengemaakt. Hier zaten drie soorten sieraden in.

img_0127

img_0141

In het rode zakje zat allereerst een zwarte choker met een bedeltje. Suèdechokers vind ik altijd heel mooi. Ik had al een aantal basic suèdechokers en ik wilde graag nog een suèdechoker met een bedeltje er aan. Dit komt dus goed uit!

img_0138

In het rode zakje zat ook nog een ander item, namelijk een ring. Ik denk dat dit wel een van mijn favoriete items uit de Novemberbox is. Deze ring is heel origineel, omdat het bergen zijn. Dit is compleet anders dan de basic ringen die ik nu heb, maar dat maakt hem juist zo leuk. Ik draag normaal gesproken (bijna) alleen maar zilver, dus ik ben heel blij dat deze ring in het zilver is.

In het blauwe zakje zat nog een andere choker. Deze heeft een wat ronder bandje met een steentje er aan. Marble is een voor mij grote favoriet, dus deze choker past goed bij mij. Nu ik deze choker erbij heb, is heel mijn chokercollectie af!

img_0142

In de Novemberbox zaten ook nog twee stickervellen. Ook deze wil ik graag gebruiken voor in mijn agenda en schoolschriften, zodat ik deze wat kan opvrolijken!

img_0121

img_0124

Dit waren alle items uit de Novemberbox. Een deel van deze items uit deze blog zijn al te verkrijgen op www.sieradenbymaud.nl, sommige items komen binnenkort pas in de shop. Alle items in de shop van Sieradenbymaud, zijn te koop voor kleine prijsjes! In december zal ik jullie weer de items uit de Decemberbox laten zien. Wat is/zijn jouw favoriete item(s) uit deze Novemberbox? Leave it in the comments!

Liefs.

 

16 Comment

  1. Ziet er erg leuk uit Verena.. en die teckel pp het stickervel ook 😉
    De ringen vind ik ook gaaf. Morgen ff op hun site kijken. Ben erg benieuwd naar de decemberbox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *