WIN!

Unicorn Inflatable + WIN!

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn. Ik ben dol op unicorns, daarom kon ik deze unicorn inflatable niet weerstaan. Ben je net zo’n grote fan van unicorns als ik? Lees dan snel verder, want je leest in deze blog hoe je deze leuke unicorn inflatable kunt winnen!

Maandag heb ik mijn blog online gezet, om dit te vieren heb ik een aantal leuke winacties voor jullie georganiseerd. Zaterdag is de eerste winactie via Instagram gestart, als je daar nog aan mee wilt doen, klik dan hier. Vandaag start de tweede winactie via Instagram en mijn blog!
Zoals ik al zei, ik ben een groot fan van unicorns. Dit keer houd ik een hele grote winactie, ik mag namelijk van www.megagadgets.nl een unicorn inflatble ter waarde van € 59,95 weggeven! Met deze inflatable kun je uren op het water dobberen zonder je te vervelen. De unicorn is 2.5 meter groot met mooie afgewerkte manen, staart en hoorn. Hij is geschikt voor meerdere personen en kan tot wel 100 kilo aan. Met deze unicorn zul je dus zeker wel opvallen in het water! Voor meer informatie over deze inflatable, kun je hier klikken.

Deze te gekke inflatable kun je dus winnen! Aangezien dit een vrij grote giveaway is, werk ik dit keer met lootjes. Als je wilt deelnemen aan deze winactie, zul je een aantal stappen verplicht moeten volgen. Door de verplichte stappen te volgen krijg je in totaal 1 lootje.
1. Like de winactiepost op mijn Instagram.
2. Volg @inspirationtolive en @megagadgetsnl op Instagram.
3. Tag 2 vriendinnen in de winactiepost op mijn Instagram.
De winactiepost vind je dus op mijn Instagram (of klik hier).

Wil je extra kans maken om te winnen? Dat kan! Door een of meerdere van de onderstaande stappen te volgen, krijg je extra lootjes. Hoe meer extra stappen je volgt, hoe groter je winkans.
1. Schrijf onder deze blog een comment waarom je zou willen winnen (2 lootjes).
2. Laat reacties achter onder mijn blogs (1 – 4 lootjes. Je krijg 1 lootje als je weinig op mijn blogs reageert, 2 lootjes als je af en toe op mijn blogs reageert, 3 lootjes als je redelijk vaak op mijn blogs reageert en je krijgt 4 lootjes als je veel op mijn blogs reageert. Ik bepaal dus hoeveel lootjes je hiervoor krijgt. Laat in de reactie op mijn blog wel je Instagram naam achter, zodat ik weet dat jij het bent!)
3. Wees een actieve volger op Instagram. Dat houdt in dat je vaak op mijn foto’s reageert en/of comment (1-3 lootjes. Je krijg 1 lootje als je een beetje actief bent, 2 lootjes als je redelijk actief bent en je krijgt 3 lootjes als je erg actief bent. Ik bepaal dus hoeveel lootjes je hiervoor krijgt.)
4. Repost de winactiepost op Instagram. Gebruik de hashtags #winactie, #win, #winnen en tag mij (@inspirationtolive) en @megagadgetsnl in de repost. Je mag de winactie maximaal 5x reposten (2 lootjes per repost).
5. Tag meerdere vrienden in de winactiepost (1 lootje per 3 vrienden).

De uitslag wordt op 1 oktober via mijn blog bekend gemaakt. De winnaar zal de inflatable kosteloos opgestuurd krijgen. Veel succes allemaal!

Liefs.

 

 

49 Comment

 1. Wat een super leuke winactie ik doe mee waarom: ik ben ook super gek op unicorns en ik wilde altijd al zo’n opblaas unicorn ?❤️.
  x_give_away_lover_x

 2. Heyy ik ben Zoë ik heb alle belangrijke stappen uitgevoerd mijn insta naam is iZoePeys
  Dit is echt een geweldige actie echt super leuk ik wil hem heel graag winnen omdat ik volgend jaar voor de eerste keer naar het buitenland op vakantie ga dus lijkt mij dit echt super leuk xx zoe

 3. Hee ik ben Nienke en ik heb in de buurt een heel groot zwemmeer ik kom daar dan ook vaak en zou graag dit willeb winnen om lekker te dobberen op t’zand!?Dikke X

 4. Het zo übercool zijn als ik deze win dan ga ik sws elke dag naar het strand en zwembad enzo! Ja oke als ik tijd heb..
  Maar ik wil m zo graag??

 5. Hai ik ben mila en ik ben echt verzot op unicorns ik zocht eigenlijk al lang naar zo een unicorn maar ik kon het nergens vinden ? maar nu jij deze in een win actief zet doe ik zeker mee

 6. Ik ben echt VERLIEFD op deze super gave UNICORN!!!??????????? steeds als ik naar deze foto kijk word ik echt heel blij! ? het is echt zo’n leuke winactie en vooral nu het zo warm is lijkt me het zoooo leuk om te gaan zwemmen met deze unicorn!!!!!! Dan zal ik me zoooo coool voelen ?? en ik voel me niet zo vaak cool want dat ben ik niet hahahaha maar met deze unicorn kom ik een stapje dichterbij cool zijn!!!!???????

 7. Whaaaahhhh, ik wil heel graag winnen omdat ik deze soooowww cool vindt. En ik heb trouwens ook geen coole Inflateble/luchtband iets, deze unicorn is perfect?
  Mijn insta naam is @anneclaireterkeurst?
  Heel veel succes iedereen?

 8. Heyyy ik wil al heel lang de unicorn? Ik wil hem omdat het er heel leuk uitziet om met je vriendinnen er op te zitten en het is heel
  Mooi????? Insta: liefs.zoee

 9. Wow ik zou graag willen winnen, omdat ik en mijn squad wel zo graag daarop willen rond dobberen op het water :). En een foto is dan wel heel goals erbij 🙂

  Mijn insta: @lindebiemans

 10. Wat superleuk dat je nu ook een blog hebt!! Mijn instagramnaam is amerikafreakje en ik vind het echt een te gekke winactie ?

 11. Hee! Super leuke winactie! Ik zou graag willen meedoen omdat ik eigenlijk helemaal niet van zwemmen hou, en dit mij het zwemmen juist superleuk maakt!!! Ik hou ontzettend veel van eenhoorns net als jij, dus dit is een perfecte winactie, Veel succes met je blog!!

 12. wow wat gaaf! natuurlijk wil ik dit ook wel winnen 🙂 ik zou het willen winnen omdat ik groter ben dan de meeste meiden en op die luchtbedden die ze verkopen in de winkel pas ik niet :$ ook blijf ik op zulke dingen niet drijven. Deze inflatable hopelijk wel doordat hij 100 kilo aankan 🙂 en natuurlijk iedereen houdt van unicorns en ik ook!

  ik weet niet of we bij elke post onze insta naam moeten zetten maar ik zet hem voor de zekerheid er maar bij: x_evi_x_

 13. OMG WAT EEN GAVEE WINACTIEE EN JE BLOG IS OOK HEEL GAAFF? Ik zou deze unicorn graag willen omdat die duur is?, en Unicorn zijm gewoon geweldig iedereen houdt van Unicorns toch? ❤

 14. Het zou me zo Cool lijken om dit te winnen. Ik ben namelijk precies op 1 oktober jarig en als dan deze Unicorn zou krijgen zou dat geweldig zijn, weet alleen niet zeker of ik, als ik zou winnen, mijn adres zou mogen geven

 15. Ik wil SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR graag winnen omdat ik superveel van unicorns en van de zee hou dus dit is de perfecte combinatie voor mij!!!
  Veel liefs Yara
  xxx

 16. hallooo ik ben ben Roos ( @Rooskee_ op insta)
  ik zou graag willen winnen omdat het gelukkig deze week warm is geweest ? en omdat ik wel een zwembad heb maar helemaal geen luchtbedden?

  ga zo door met je blog! ?

 17. Ik wil heel graag winnen omdat ik zo erg van unicorns hou!! En sws is deze zo leuk OMG? Ja als ik win ben ik zoooo blij! Ik hou van unicorns en van chillen op een luchtbed dus dit is echt perfect!❤️?

 18. Superleuke giveaway! Helaas kan ik niet alles doen, maar ik probeer zoveel mogelijk. Omdat ik het superdruk heb met school kan ik niet vaak liken en reageren, maar als ik tijd heb ga ik alles liken!!❤ je hebt echt een superleuk account,en het is lief van je dat je zoveel supergave giveaways houdt?? ik wil deze unicorn zelfs liever winnen dan die armbandjes! (Niet gemeen bedoeld sorry)?❤ maar unicorns zijn echt mijn ding, en cactussen ook? ik zoek al zolang iets voor mijn beste vriendin en ik!! En EINDELIJK een grote unicornband? echt zo vet, ik zou echt blij zijn als ik won, lijkt me zooo gaaf❤ hoop zo dat ik win? xxx? ps mijn acc op insta is @giveawaysbyme.x ? byee?

 19. Hoi
  Ik zou heel graag willen winnen ? Ik woon aan het water? Dus zou het SUPER VET ?zijn om hem te kunnen gebruiken? Ik ben ook een paarde meisje? Dus een unicorn komt zeker van pas? Hopen dat ik WIN ???❤️

 20. hoi ik ben Esther op instagram heet ik ( @Esther.yedi)
  ik doe mee met de actie want hij is zoooooo gaaf? En super cooool? Ik hou zelf ook heeeeel veeeel van unicorns. ??? en ik hou ook super veel van zwemmen? Ik hoop zooo dat ik zal winnen het lijkt me zooo gaaf♥️
  Groetjes Esther

 21. Hoi ik wil dit supergraag winnen omdat het me zo gaaf lijkt om met zo’n joekel van een unicorn op het water te gaan??? op instagram heet ik @winactieaccount_x omdat mijn eigen account privé staat.
  Als ik dit zou winnen zou ik de gelukkigste persoon op aarde zijn. Wat gaaf zeg dat je dit mag weggeven??
  Ps. Je blog is echt supertof? Iloveu?

 22. Heei ik wil heel graag winnen voor mijn lieve zusje. Ze is bijna jarig en ik heb zelf nog niks gekocht voor haar. Ik hoop zo dat ik win!❤

 23. Happiness is believing in unicorns :
  Dit is sowieso de leukste pool float die bestaat.
  Ik zie het alle voor m’n om op deze super duper leuke unicorn te dobberen.
  Gewoon uren weg dromen zonder stress of zorgen.
  Ook is dit het beste bewijs voor de wereld om te laten zien dat unicorns bestaan.
  Ik doe dus super graag mee.

 24. Happiness is believing in unicorns :
  Dit is sowieso de leukste pool float die bestaat.
  Ik zie het alle voor m’n om op deze super duper leuke unicorn te dobberen.
  Gewoon uren weg dromen zonder stress of zorgen.
  Ook is dit het beste bewijs voor de wereld om te laten zien dat unicorns bestaan.
  Ik doe dus super graag mee.

 25. Mijn favo lifequote at the moment; f*ck it, I’m a unicorn. Ofwel gewoon lekker doen waar je zin in hebt, het kan niet gek genoeg. LEEF! I loooove unicorns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *