Beauty Hair Review / Test

Urtekram Green Matcha

Wat betreft verzorging, zijn er heel veel producten op de markt te vinden. Een nieuwe soort verzorgingslijn ontdekken is altijd leuk, daarom kreeg ik onlangs een nieuwe lijn van Urtekram opgestuurd. In deze blog zal ik vier producten uit deze lijn testen!

Urtekram

Urtekram International A/S is de grootste biologische groothandel van Scandinavië. Hun hoofdkantoor is gevestigd in het noorden van Denemarken. Zij vermarkten biologisch artikelen in de categorieën verwerkt- en diepvriesvoedsel, gecertifieerde biologische verzorgingsproducten én producten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijv. lactose, gluten en parfum. Doordat mijn huid erg gevoelig is, heb ik soms last van allergie voor bepaalde verzorgingsproducten. Omdat er geen rommel zit in biologische verzorgingsproducten, reageer ik hier niet allergisch op. Daarom wil ik nu graag meer biologische verzorgingsproducten proberen! Dit keer test ik de Green Matcha lijn.

Deodorant

Laten we beginnen bij de roldeodorant. In deodorant zit vaak heel veel rommel, zoals aluminium, die je gezondheid erg kunnen aantasten. Daarom ben ik regelmatig op zoek naar een gezonder alternatief. Deze kristaldeodorant is hier een goed voorbeeld van. In deze deodorant zitten groene matcha antioxidanten en microalgen om te beschermen tegen stedelijke verontreiniging, met natuurlijk mineraalzout tegen bacterieën en een slechte geur. Daarnaast heeft de deodorant ook een frisse geur, waardoor je meteen lekker ruikt!

Body Milk

Deze bodymilk is een lichte en hydraterende formule die snel in de huid wordt opgenomen. Japanse groene match antioxidanten extract en microalgen antiverontreinigingsextract helpen om de huid weer in balans te brengen en te beschermen tegen de verontreiniging van de stad. Hexapeptide en hyaluron zuur helpt bij het vocht inbrengen en verkwikken van de huid. De body milk is fijn in gebruik, door zijn dunne substantie is hij goed over de huid te verspreiden. En ook dit product ruikt weer heel lekker!

Hair Treatment

Dan de hair treatment, een voedende en beschermende haarbehandeling. In dit product zit onder andere sheabutter, groene matcha en microalgen als voeding en bescherming van de haren tegen verontreiniging. Het product breng je aan tijdens het douchen, waarna je het even laat inwerken en vervolgens uitspoelt. Hierdoor krijg je uiteindelijk héél zacht en goedruikend haar.

Cream Wash

Tot slot de cream wash. De cream wash maakt de huid zijdezacht, geformuleerd met Japanse groene matcha antioxidanten extract en microalgen antiverontreinigingsextract. Ook zit in dit product aloe vera, wat een van mijn favoriete ingrediënten is. De cream wash helpt om de huid weer in balans te brengen en helpt ook te beschermen tegen de verontreiniging van de stad, wat ik zeker wel nodig heb als Rotterdamse studente. Mijn gevoelige huid kan ook heel goed tegen dit product, waardoor ik de cream wash graag dagelijks gebruik!

Ken jij deze producten van Urtekram al? En zou jij de producten willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Fijn dat er steeds meer producten zijn die vervuiling ed tegen gaan en toch hun product zo weten te maken dat het fijn is om te gebruiken. Ik ken dit merk verder niet.

  2. Die frisse geur van deodorant is altijd zo fijn. Maar hoe groene matcha antioxidanten en microalgen kunnen beschermen tegen verstedelijke verontreiniging is mij nog een raadsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *