Beauty Review / Test

Using The Incredible Pore Mask

Er zijn allerlei soorten gezichtsmaskers. Vorige week testte ik nog een algemeen kleimasker. Deze week test ik weer een ander kleimasker, dit keer een pore mask. Dit masker heeft vier verschillende functies, die mij één voor één bevallen. Ik zal jullie snel meer vertellen over dit fijne masker!

De werking van het Pore Mask

In juni schreef ik een blog over The Incredible Face Gel, die een vergelijkbare werking heeft als The Incredible Pore Mask. Het Pore Mask is echter alleen gericht op je poriën. Het Pore Mask verwijdert overtollig talg en olie. Dit masker is dus ideaal voor mensen die last hebben van acne. Acne wordt veroorzaakt door overmatig veel talg op de huid. Talg dat geproduceerd wordt door de talgklieren verstoppen je poriën. Vervolgens komen hier bacteriën bij en dan heb je een ontsteking. Het Pore Mask reinigt de poriën ook diepgaand. Vervolgens verfijnt en sluit het masker je poriën, waardoor je poriën er dus minder groot uit zien. Ook zorgt het Pore Mask ervoor dat je huid glad en zuiver wordt.

Pore Mask

Pore Mask in gebruik

Ik kan je al snel vertellen dat ik heel positief ben over dit masker. Ik heb (gelukkig) zelf geen acne, maar ik zag wel dat het masker de poriën goed reinigt. Ook zag ik verschil in de grootte van mijn poriën, ze zijn zeker een stukje kleiner geworden na het masker. Helaas is het me niet gelukt om dit op foto vast te leggen. Ook heb ik zeker gemerkt dat mijn huid gladder en zuiverder werd na het masker. Het masker heeft een doorlopende werking voor zo’n één week, daarna is het voor mij tijd om het masker nog een keer aan te brengen. Ik vind het heel positief, dat ik niet gelijk na 2 dagen weer terug bij af ben.

Pore Mask substantie

Over het masker

Dan nog wat over het masker zelf. Het Pore Mask is een grijskleurig masker, een soort zilver tint. Het masker brengt fijn aan, maar smeert wat lastiger uit. Als je het masker over heel je gezicht hebt uitgesmeerd, voel je dat het masker (naar mijn mening) een verkoelende werking heeft. Zelf waardeer ik dit wel, vooral in de zomer bij de warmere temperaturen. Het masker moet je zo’n 15-30 minuten laten smeren. Bij mij was het masker na 20 minuten opgedroogd, toen brokkelde het masker van mijn gezicht af als ik mijn gezicht bewoog. Het masker kun je heel makkelijk van je gezicht afkrijgen. Mijn voorkeur gaat uit door het masker met een washandje met lauw water van je gezicht af te halen. Spoel wel regelmatig het washandje uit, anders krijg je het masker er wat lastig af. Als het masker eenmaal van je gezicht af is, voel je dat je gezicht voelbaar zachter is geworden.

Kortingscode

Ik zou dit masker zeker aanraden, vooral voor mensen met acne. Ik denk dat dit masker dan vooral heel geschikt is voor je. Ik denk dat poriën zeker af en toe wel eens gereinigd mogen worden, dus het kan geen kwaad om dit masker eens te proberen. Voor 8 bakjes Pore Mask (goed voor 8 behandelingen) betaal je normaal 26. Ik mag jullie een code van 30% korting aangeven, zodat je de maskers eens voor een fijne prijs kan uittesten. Met de code skininspiration krijg je 30% korting in je winkelmandje. Ook kun je direct op deze link klikken voor de korting.

Zou jij dit masker wel eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

  1. Mooie actie met die kortingscode, op die manier is het nog eens leuk om iets nieuws uit te proberen. Grote porien vind ik ook altijd zo lelijk, dus dit is dan perfect om daar tegen te gebruiken!

  2. Vind het een mooie kleur, dat zilvergrijs. Maar klinkt verder goed, lijkt me een fijn masker om te hebben. Niet dat ik grote poriën heb, maar denk dat het voor iedereen wel wat kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *