Valentijn

Valentines Day Gadgets Test

Valentines Day is on its way! Dat betekent dat het weer tijd wordt om op zoek te gaan naar een leuk cadeautje voor je dierbaren. In deze blog test ik twee cadeauideetjes van MegaGadgets, om jullie zo een handje op weg te helpen voor Valentijnsdag!

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal kerstcadeautjes van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie twee leuke Valentijnscadeautjes zien: een teddybeer en een fondueset!

Teddybeer

Een teddybeer is misschien wat cliché, maar het is altijd een leuk cadeau om te krijgen! Toen ik net met mijn vriend een relatie had, kreeg ik met Valentijnsdag ook een teddybeer. En die heb ik, vier jaar later, nog steeds op mijn kamer! Om eens een draai aan dit “cliché” cadeau geven, kun je ook eens voor een orignele versie gaan van de teddybeer. Misschien deze grappige teddybeer?

Je moet er van houden, maar als je houdt van een grapje is dit zeker een leuk idee voor Valentijnsdag! De teddybeer is zacht en lekker dik, waardoor hij heerlijk is om te knuffelen. En zijn vrolijke gezichtje, maakt de beer toch schattig!

Chocolade fondue

Een chocolade fondue is een leuk idee om te doen tijdens Valentijnsdag. Maar wat nou als je er gewoon zelf een koopt? Deze chocolade fondue van MegaGadgets ziet er heel schattig uit en is perfect voor twee!

Bij deze chocolade fondue zitten twee handige vorkjes, zodat je meteen aan de slag kunt met de fondue! Onderin de fondue kun je een kaarsje zetten, zodat de chocolade lang warm blijft. Ideaal voor een romantische date als je het mij vraagt :).

Heb je nog cadeautje voor Valentijnsdag nodig? Gebruik de code LOVEINSPIRATION10, zodat je 10% korting krijgt op je bestelling bij de MegaGadgets Valentijnspagina (geldig t/m 14 februari)! Heb jij nog plannen voor Valentijnsdag? Leave it in the comments!

Liefs.

7 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *