Tips & Tricks WIN!

Valentinesday: cadeautips! + WIN!

Over iets meer dan een week is het al zo ver: Valentijnsdag. Ook dit is een leuke dag om cadeautjes te geven aan je vriendje of aan een (goede) vriendin. Toch blijft het vaak lastig om leuke cadeautjes uit te zoeken. Daarom geef ik in deze blog wat tips voor leuke Valentijnscadeaus!

Tegenwoordig ligt zo’n beetje elke standaard winkel vol met Valentijnscadeautjes, maar soms is het ook leuk om persoonlijke of wat minder cliché cadeaus te geven. Hieronder geef ik een aantal winkels/sites, waar je leuke cadeaus kunt kopen die geschikt zijn voor Valentijnsdag!

Hema
Als je graag cadeaus in een winkel koopt, kun je heel goed bij de Hema terecht! De Hema heeft nu ook een onwijs leuke Valentijnscollectie, met een aantal originele cadeaus. De Hema zit tegenwoordig in bijna elk winkelcentrum, dus hier kun je gemakkelijk heen. De Hema is dus ideaal voor jouw Valentijnscadeau!

Etos
Ook bij de Etos vind je genoeg leuke items die je zou kunnen geven. Misschien zijn niet alle items per se gericht op Valentijn, maar ze kunnen wel heel leuk zijn om te geven! Ook vind je op de site van Etos 5 tips voor geurtjes voor zowel mannen als vrouwen. Deze tips vind je hier.

Rituals
Rituals is wat mij betreft nooit verkeerd om te krijgen. Of het nu een luchtje, een body butter of een douchegel is, Rituals is altijd goed! Ook Rituals helpt je dit jaar een handje bij Valentijnsdag door wat leuke tips te geven. Deze tips vind je hier.

OO Shopping
Ook OO Shopping is een geschikte site om leuke Valentijnscadeaus te vinden. Op deze site vind je echt van alles wat:
horloges, tassen, sieraden, home deco, woonaccessoires en nog veel meer! Op www.ooshopping.nl kun je dus gegarandeerd iets leuks vinden, omdat er allerlei verschillende categorieën te vinden zijn. Of je wat wilt kopen voor je vriend of je/een vriendin, het maakt niet uit. Er is meer dan genoeg keuze!

Happy Socks
Happy Socks, wie houdt hier nou niet van? De kleurrijke sokken maken mij altijd heel vrolijk. Nog leuker: Happy Socks heeft een speciale Valentijnscollectie voor zowel mannen als vrouwen.

Ziet dit er niet onwijs leuk uit? Ik heb, zoals je in de Instagrampost misschien al zag, ook twee paar Valentijnssokken. Ik ben er helemaal weg van! De Valentijnscollectie van Happy Socks vind je hier.

MegaGadgets
Ook MegaGadgets komt dit jaar met een uitgebreide Valentijnscollectie. Sommige items zijn wel op Valentijnsdag gericht, andere wat minder. De afwisseling in de Valentijnscollectie is wat mij betreft heel leuk, je kan hier gegarandeerd originele cadeaus vinden. De Valentijnscollectie kun je hier vinden.

Heb je dit jaar geen vriendje die jou leuke cadeaus geeft? Geen probleem! Dan speel ik dit jaar even degene die twee van jullie een cadeautje geeft tijdens Valentijnsdag. Ik geef een kussentje weg, wat je warm kunt maken. Dit kussentje is letterlijk hartverwarmend. Leg het kussentje enkele minuten in de magnetron of in de oven en je hebt een heerlijk zacht valentijnshartje waarmee je warm blijft in deze koude en donkere dagen. Lekker voor op de bank of ’s nachts in bed, zeker als je vergeten bent de verwarming aan te zetten. Daarnaast ruikt dit kussen ook nog eens heel lekker naar lavendel. Dit kussen houdt je warm voor bijna een uur! Dit kussentje past dus ook nog goed bij de winter, koud zul je het niet hebben met dit kussentje. Wil jij kans maken op dit kussentje? Kijk dan hier op mijn Instagram.

Liefs.

6 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *