Uncategorized

Vrolijk de zomer in met Happy Socks

Het lijkt erop dat het sombere weer voorlopig over is. Hier en daar werd er zelfs gezegd dat het begin van de zomer al in zicht is. Wat mij betreft goed nieuws, want zomer betekent voor mij tijd om mijn vrolijke sokken eens goed te laten opvallen!

Online shoppen

Laat ik even eerlijk zijn: shoppen in de stad en van alles moeten passen vind ik tegenwoordig niet zo fijn meer. Vooral als het gaat om dingen als sokken of ondergoed, bestel ik dit veel liever online! Op deze manier kan ik thuis alles op mijn gemakje bekijken en een aantal items bestellen. Zo vind ik het heerlijk om te neuzen tussen het assortiment van Happy Socks en een aantal nieuwe vrolijke sokken aan te schaffen. Maar waarom vind ik dit eigenlijk zo leuk?

Happy socks

Normale sokken vind ik eerlijk gezegd maar saai. Ik vind het veel leuker als er een stel vrolijke sokken boven mijn sneakers uitsteken! Ik ben eerlijk gezegd ook graag niet een doorsnee persoon, dus zijn de sokken van Happy Socks mij nooit te gek. Ik heb al een heel aantal sokken van Happy Socks die ik dagelijks met veel plezier draag, maar regelmatig kijk ik in de shop Vetex nog tussen de sectie Happy Socks dames om een nieuw paar sokken te scoren.

Vrolijke sokken in de zomer

Happy Socks vind ik vooral leuk voor in de zomer, daarom begon ik mijn blog ook met het leuke nieuws dat de zomer in zicht is. In de winter draag ik altijd lange broeken en zie je mijn vrolijke sokken veel minder goed. In de zomer, onder een korte broek, steken mijn sokken veel opvallender boven mijn sneakers uit en wordt mijn hele outfit meteen een stuk vrolijker!

Opvallende sokken

Dat ik vaak opvallende sokken draag, blijft niet onopgemerkt. Op school hoor ik regelmatig van klasgenootjes dat ze mijn sokken er leuk uit vinden zien. Naast school heb ik ook een bijbaantje als kassière waarbij ik regelmatig bij de klantenservice help en door de winkel loop. Klanten zien dan ook vaak mijn sokken, waardoor ik af en toe opmerkingen kreeg. Zo zei onlangs een kind tegen mij: “Mevrouw, ik wil toch even zeggen dat u heel leuke sokken heeft!” Dat maakt mijn dag natuurlijk weer helemaal goed en daardoor draag ik alleen maar liever mijn vrolijke opvallende sokken!

Draag jij graag vrolijke sokken? En heb jij Happy Socks in jouw sokkenlade liggen of wil je nog Happy Socks kopen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

8 Comment

  1. ik vind het altijd zo leuk bij anderen, maar zelf ben ik meer van de zwarte sokken. Lekker makkelijk met wassen, want dan hoef ik ze niet steeds bij elkaar te zoeken. Ja, je hoort nu de luiheid spreken, in plaats van mijn gevoel voor mode en fashion.

  2. Ik vind de sokken van Happy socks superleuk maar te duur. Ik koop die van mij bij de mannenafdeling van de h&m. Daar hebben ze hele grappige met frietjes en avocados en dat soort dingen. Bij de vrouwen zijn ze vaak niet leuk haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *