Review / Test

Wat moet ik kopen voor Moederdag?

Het lijkt misschien nog wel even te duren, maar Moederdag 2019 komt weer in zicht! Ik koop altijd graag wat voor mijn moeder op Moederdag, maar ik vind het altijd lastig om wat te verzinnen. Daarom test ik in deze blog een aantal unieke Moederdag cadeaus!

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal Valentijncadeautjes van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie drie leuke Moederdagcadeaus zien: pantoffels, een unieke zeep en een LED fotolijst! Op MegaGadgets vindt je ook nog een moederdag pagina, die vol staat met nog meer leuke cadeaus.

Pantoffels

Laten we beginnen met deze toffe pantoffels. Alpaca’s zijn al een tijdje een trend en ook ik vind ze heel leuk! Ik weet van mijn moeder dat ze altijd heel koude voeten heeft, daarom zijn pantoffels altijd goed om te geven.  Deze alpaca pantoffels zijn erg zacht en warm, dus ideaal voor de moeders die ook koude voeten hebben. Daarnaast ziet het er gewoon heel grappig uit als je de pantoffels  draagt, dus wat mij betreft is dit zeker een leuk cadeau om te geven!

Zeep

Zeep is misschien een beetje een standaard cadeau, maar niet als het een unieke giftbox is! Deze Zeep Roos Gift Box is namelijk een houten giftbox, met daarin een zeep in de vorm van een roos.

Toen ik de zeep bekeek, kon ik echt bijna niet geloven dat dit zeep is. De roos is eigenlijk zelfs te mooi om te gebruiken als zeep! Wil je dus een veilig (misschien een beetje standaard) cadeau geven, wat toch uniek is? Dan is deze giftbox zeker een optie!

LED Fotolijst

Last but not least, de LED fotolijst. Fotolijstjes zijn altijd leuk, omdat de foto’s in het lijstje vaak mooie herinneringen met zich mee dragen. Alleen tig dezelfde lijstjes in je huis, is een beetje saai wat mij betreft. Dit LED fotolijstje is veel leuker om erbij te zetten, omdat deze door zijn licht echt opvalt. Alleen nog een foto er in en je hebt een tof cadeautje om te geven.

Doe jij nog wat voor Moederdag? Of krijg jij wat voor Moederdag? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Ik doe niets voor moederdag, tenminste ik ga er niet speciaal voor naar mijn ouders, sinds ik zelf moeder ben, blijven we thuis en laat ik me verwennen. Mijn moeder vind het leuker als ik haar gewoon een keer mee neem naar een high tea of zo. Ik vind de zeep wel heel erg leuk trouwens.

  2. Hier geen contact met mijn moeder dus geen acties die kant op. Dochterlief zal vast en zeker met een hele mooie tekening oid aankomen, of wordt geholpen door vriendlief. Feitelijk vind ik die zelfgemaakte kleine zaken zoveel meer waard dan al het geen via de commercie wordt aangeboden om toch maar vooral voor mama te kopen. Misschien niet het soort reactie dat je verwacht op deze blog met leuke suggesties, maar ik ben een beetje wars van dagen die door commercie in het leven worden geroepen. Valentijnsdag dito… 😉

  3. Ik probeer wel naar mijn mama te gaan met Moederdag maar vaak vier ik het zelf thuis met mijn eigen dochters. De zeep ziet er trouwens prachtig uit!

  4. Oh ja, moederdag! Zelf doe ik er nooit aan, maar aangezien mijn kids op de basisschool zitten, krijg ik natuurlijk zo’n prachtig geknutseld werkje. Vind ik superleuk! Ze hoeven echt niet iets voor me te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *