About me

What’s in my handbag?

Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt! Ik heb een hoop verschillende soorten tassen: handtassen, schoudertassen, schooltassen enzovoort. Sinds kort heb ik een hele leuke nieuwe handtas waar ik dol op ben! Handtassen gebruik ik vooral in het weekend. In deze blog laat ik zien wat er dan allemaal in mijn handtas zit.

jhh_4390

Als ik op mijn vrije op stap ga, dan neem ik altijd een handtas mee. Momenteel gebruik ik bijna  altijd mijn handtas van Trendcodenl. Het lijkt een kleine tas, toch kan er een hele hoop in! Ik zal jullie nu laten zien wat er (bijna) altijd in mijn handtas zit.

Telefoon
jhh_4406
Mijn telefoon heb ik altijd bij me, omdat ik altijd bereikbaar wil zijn. Zo WhatsApp ik onwijs veel met mijn vriend. Ook post ik natuurlijk dagelijks foto’s op Instagram, dus ik moet mijn mobiel altijd bij de hand hebben, zodat ik geen enkele post mis.

Portemonnee
jhh_6074
Ik neem mijn portemonnee altijd mee, zodat ik altijd geld, een ID, mijn OV en een sleutel bij me heb. Deze portemonnee is heel handig omdat hij zo groot is, er kan dus van alles in! Deze portemonnee kun je kopen bij Fab and Glam.

Medicatie
jhh_4435
Vanwege mijn inspanningsastma, moet ik deze inhalator altijd bij me hebben. Ik gebruik deze inhalator alleen als ik het benauwd heb, maar dat gebeurt gelukkig alleen bij (zware) inspanning.

Elastiekjes
jhh_6081
Soms word ik helemaal gek van mijn haar, bijvoorbeeld als het hard waait en mijn haar continue voor mijn gezicht zit of als het heel warm is. Ik zorg dat ik altijd mijn elastiekjes in mijn tas heb, zodat ik in dit soort gevallen mijn haar altijd in een staart of knot kan doen. Normaal gesproken had ik normale elastiekjes in mijn tas, maar ik ben nu groot fan van invisibobble!

Spiegeltje
jhh_6085
Ik heb dit leuke spiegeltje vaak bij me, zodat ik af en toe kan checken of mijn make-up nog wel goed zit. Dit spiegeltje heb ik bij een order van jurkjes.com gekregen.

Mascara
jhh_4464
Voor het geval dat mijn make-up niet meer goed zit, kan ik het altijd nog wat bijwerken met mijn mascara. Daarom heb ik mijn favoriete mascara van Max Factor altijd in mijn tas zitten.

Noodoplader
jhh_4470
Mijn telefoon is hoognodig aan vervanging toe, vooral omdat de batterij zo snel leeg gaat. Hierom moet ik altijd een oplader bij me hebben, zodat ik niet ineens met een lege telefoon sta. Met deze noodoplader kan ik altijd mijn mobiel opladen en heb ik geen stopcontact nodig, daarom is deze oplader heel handig!

Zonnebril
jhh_4469
Voor het geval dat de zon nog doorkomt, wil ik mijn zonnebril altijd bij me hebben. Deze zonnebril is tegenwoordig mijn favoriet, ik heb deze zonnebril van Sunglassery.

Pepermunt of kauwgom
jhh_4418
Ik heb altijd pepermunt of kauwgom in mijn tas zitten, zodat je altijd een frisse adem hebt. Ik heb deze pepermunt bij de Lidl gekocht.

Deodorant
jhh_6128
Ik wil awkward zweetsituaties graag vermijden, daarom heb ik ook altijd mijn deodorant bij me. Deze deodorant heb ik ook bij de Lidl gekocht. Hij ruikt een beetje naar Zwitsal, daarom vind ik hem heel lekker ruiken.

Oordopjes
jhh_4429
Ik luister als ik moet reizen vaak naar muziek, daarom heb ik altijd oordopjes van Samsung bij me. Ik heb meer dan genoeg oordopjes gehad, maar deze zitten het fijnst en gaan echt het langst mee.

Lippenbalsem
jhh_4446
Doordat ik snel droge lippen hebt, heb ik altijd mijn lippenbalsem van Burt’s Bees bij me. Deze lippenbalsem is echt mijn favoriet! Als je het aanbrengt tintelt het een beetje enbinnen korte tijd heb je geen last meer van droge lippen. Ideaal dus!

En wat zit er allemaal in jouw tas? Leave it in the comments!

Liefs.

21 Comment

  1. Leuke en vooral handige dingetjes! Ik heb ook vanalles in mijn handtas zitten – vaak heb ik zelfs nog een apart klein tasje dat erin gaat met medicatie (hoofdpijn, pil, …) en lippenbalsems, lipstick, … Misschien toch af en toe een beetje te zwaar vrees ik, hihi!

  2. Misschien een leuk idee om eens iets met een lezer te doen!! Bijvoorbeeld dat je voor Halloween (of andere bijzondere gelegenheden) een make-up/kledingstijl look en dat je daar dan een artikel overschrijft of een lookbook gaat maken? Je maakt echt super leuke blogs ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *