WIN!

WIN: een hangmat of hangstoel van Tropilex

Het is al weer een week lente en het wordt steeds warmer. De zomer komt steeds dichterbij! Om jullie alvast een beetje klaar te maken voor de zomer, hou ik een leuke winactie. Je kunt namelijk een hangmat of hangstoel van Tropilex winnen! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Tropilex is een webwinkel die zowel hangmatten en hangstoelen verkoopt in allerlei vrolijke zomerkleuren. Deze zijn wat mij betreft onmisbaar tijdens de zomer! Zij verkopen totaal wel 48 items, meer dan genoeg keuze dus.

Allereerst de hangstoelen. Dit is een soort hangmat, maar dan kan je er in zitten. Dit lijkt mij heel comfortabel! Zelf heb ik nog wel eens moeite met in een hangmat komen zonder er uit te vallen. De hangstoel lijkt me een stuk makkelijker om in te komen. Een van mijn favoriete hangstoelen is de onderstaande hangstoel. Van deze zomerse kleurtjes krijg ik meteen zin in de zomer! Deze hangstoel vind je hier.

Dan de hangmaten. Tropilex verkoopt zowel een- als tweepersoons hangmatten. Ik heb nog nooit gehoord van tweepersoons hangmatten, maar ik vind het wel een super leuk idee! Het is veel gezelliger om met z’n tweeën in een hangmat te liggen, dan in je eentje (al zal het wel wat ingewikkelder worden om in de hangmat te komen…). Deze onderstaande hangmat vind ik heel leuk ook vanwege de mooie vrolijke kleuren. De franjes aan de zijkant van de hangmat, maken de hangmat nog leuker! Deze hangmat vind je hier.

Van Tropilex mag ik ook één hangmat of hangstoel naar keuze weggeven. Het hele assortiment vind je op: www.dehangmat.nl/tropilex. Meedoen is heel makkelijk! Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten op mijn blog, waarin je zet dat je meedoet aan deze winactie. Vermeld hierin je volledige naam en/of Instagramnaam, zodat ik weet aan wie ik de prijs kan weggeven. Wil je meer kans maken? Laat dan in de reactie ook achter voor welke hangmat of hangstoel jij zou gaan. Doen jullie mee? De winnaar wordt bekendgemaakt op 15 april.

Liefs.

50 Comment

 1. Oooooh da zou echt super zijn voor in mijn kamer of vo buite in de zomer 😀 heb is zo mensen een hangmat ook zien ophangen aan de kaai da wil ik er zeker ook mee doen dan 😀 hopelijk win ik ???? (Instagram @hanneceulemans)

 2. Wauw super leuk! Ik doe mee❤??
  Ik heb al een hangmat, maar m’n kamer is net geverfd en dus past de hangmat niet meer leuk ik m’n kamer☺
  Ik zoek dus nog een leuke kleur, grijs of wit/ baby roze dat wordt nog kiezen?
  Mijn instagram naam in @tessvdheijden
  Succes allemaal!
  xoxo

 3. Wat een leuke winactie!! Was al wat rond aan het kijken naar een hangstoel. Lekker met dit mooie weer onder de overkapping zitten. In een hangstoel met een goed boek erbij, heerlijk! Wie weet! Xx

 4. Hoihoi 🙂
  @mmmerel_
  Eentje voor buiten in ons schuurtje zou echt perfect zijn voor de zomer <3

  (Succes met leren ;)) x

 5. Wat een originele winactie! Ik zou dan voor de hangmat 2 persoons tortuga earth gaan en aangezien wij onze tuin hier pas hebben gedaan, is er genoeg ruimte voor een gezellige hangmat met leuke kleurtjes! En dan al helemaal leuk als het een 2 persoons hangmat is met zo veel broertjes en zusjes! Mijn insta naam is: x_evi_x_

 6. Heerlijk lekker hangen in die hangmat!
  Zonnetje en smoothie erbij!

  Zonnige groet,
  (Marianne Cornelissen)

 7. Omg echt heel leuk dat je dit doet dit is echt een leuk cadeau als ik win zou ik graag de hangstoel habana nougat lounge willen of is die te duur? Mijn insta is iniedergeval @jannek.x

 8. Wow super gafe actie
  Best wel heel erg orgineel?
  Ik doe mee!
  Lijkt me super leuk
  En als ik niet win maak ik je vast iemand anders heel blij mee die dat ook super vind???

 9. Ik doe mee met het acc @somethingsbyfloor en ik heet Floor en ik zou graag gewoon de witte of miss wit met roze of blauwe hangstoel willen!

 10. Super gaaf. IK houd enorm van lezen en zie mezelf al in de tuin liggen met een goed boek en een lekkere cocktail! <3 Ik doe heel graag mee. Mijn IG naam is: simscupoftea

 11. WOW super leuk! Ik kan echt niet kiezen welke ik wil! Ze zijn allemaal super leuk. Mijn instagram: @sanne.kragt

  Xx

 12. Ik doe mee!! @xsanne435
  Ik zou gaan voor de hangstoel omdat ik uit een hangmat waarschijnlijk heel snel val.
  De hangstoel is ook denk ik gewoon fijn om relax er in te kunnen zitten in de zomer met een zak cips 😀

 13. Ik doe heel graag mee aan de wedstrijd! Ik zou gaan voor de hangmat met de meeste kleurtjes! ?
  Groetjes
  Yara Elslander
  Instagram: yara_elslander

 14. Wauw wat leuk dat ik deze winactie/blog ben tegen gekomen!? Ik heb gelijk even een kijkje genomen maar ik kan niet kiezen! Wij hebben sinds kort voor het eerst een tuin dus ik zie mezelf al helemaal hangen deze zomer!!??

  Mijn ig account is Anoukvrolijk

 15. Ooh dat is zo cool!!
  Instagram? : liyavisser

  Ik wil niet slijmen maar deze wil ik echt oprecht super graag winnen!?

 16. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat ( https://www.dehangmat.nl/hangmat-1-persoons-grenada-pine) winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen… (instagram: Smurf78)

 17. Dit lijkt me echt heerlijk! Lekker relaxen en genieten van het mooie weer in een hangmat! Zelfs het plekje weet ik al 😉 Ik zou gaan voor de Hangmat 1 persoons Grenada Pine.

 18. Wauw ik ben helemaal gek van de Hangmat 1 persoons Grenada Pine! Wat een leuke kleuren, mijn keuze gaat dan ook uit naar deze.

 19. Wat een coole winactie! Dan kom je dadelijk in een vakantiesfeer, elke dag in je eigen tuin. Ik keek op de site en ben verliefd geworden op de Familiehangmat Barbuda Casablanca. Ik zie ons al liggen, ieder met een boekje of een cocktail. Ja, hier doe ik graag voor mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *