WIN!

Win: een roundie naar keuze

Van @linyoli_accessories mag ik 1 roundie naar keuze weggeven. Je hebt hierbij keuze uit drie soorten roundies. Hiermee ben je helemaal summerproof! De stappen vind je op mijn Instagram.
Uitslag:
de winnaar van deze winactie is @carlyhensen_. Stuur je mij een DM, zodat de prijs jullie kant op kan komen?

Win: een canvastas van United Wardrobe

Van United Wardrobe mag ik leuke canvastassen weggeven. Deze zijn handig voor als je even weg gaat, als schooltas (voor de laatste rustige weken), als tas voor op vakantie, als sporttas, etc. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen: laat in de reactie op Instagram of op mijn blog achter of je voor tas 1 of 2 gaat. Als je op mijn blog reageert, vernoem dan even je Instagram naam of je volledige naam. That’s it!
Uitslag: de winnaars van deze winactie zijn Sanne Kragt (@sanne.kragt) en Marguerita (@marstyle78). Sturen jullie mij een DM, zodat de prijs jullie kant op kan komen?

Win: 2x Olaz Ultimate Eye Cream

Het maakt niet uit hoe oud je bent, ik denk dat deze crème voor alle leeftijden geschikt is, vooral als je last hebt van donkere kringen of wallen. De crème is sinds maart 2017 rond €24,99 te verkrijgen, maar het zou veel leuker zijn als je deze crème eens gratis kan testen. Daarom geef ik 2x de Ultimate Eye Cream van 15 ml weg. Wil je weten hoe je dit kan winnen? Lees dan snel even verder op mijn blog door hier te klikken.
Uitslag: de winnaars van deze winactie zijn Sabine (@sofarsosabine) en Merel van B. @lotus_writings. Sturen jullie mij een DM, zodat de prijs jullie kant op kan komen?