Beauty How to... Review / Test

Winter Skincare

Het is nog steeds heel koud, het ijs ligt zelfs nog op de sloten. Door de kou, die voorlopig nog wel even duurt, krijgt je huid het hard te voortduren. In de winter kan je huid dus wel wat extra aandacht gebruiken, daarom ga ik een bodylotion van de Etos en een crème van Sans Soucis testen.

Voordat ik de twee producten test, eerst nog even een paar handige/leuke verwentips voor je huid!

5 ultieme verwentips voor je handen en body:
• Dry brushing is ideaal om je huid van dode huidcellen te ontdoen en de bloedcirculatie een boost te geven. Doe dat door met een zachte borstel of washand zachte, ronddraaiende bewegingen over je huid te maken. Extra voordeel: je wordt er heerlijk zen van en je bodylotion wordt daarna veel beter opgenomen.
• Cleopatra deed het al; baden in melk. Nu jij! Voeg enkele kopjes (geiten)melk toe aan je badwater en relax voor minimaal 10 minuten. De enzymen hebben een exfoliërende werking en de proteïnen voeden je huid. Vergeet niet na te smeren met een body oil.
• Zet voordat je in bad of onder de douche springt je favoriete bodylotion op de verwarming. Er gaat niets boven je insmeren met zo’n heerlijk verwarmende en verzachtende crème.
• Extreem droge handen? Smeer ze voor het slapen gaan in met het overnight handserum. De morning after zijn ze zachter dan ooit! (voor je voeten ook een weldaad)
• Vul een oude handzeeppomp met je favoriete handcrème en zet hem naast de zeep op het aanrecht – én doe hetzelfde bij de wastafel. Zo is de crème altijd ready to use en vergeet je hem veel minder snel.

Met de nieuwe hand & body lijn van Etos wordt je droge winterhuid binnen no time weer zacht en soepel, een bodylotion is voor mij daarom onmisbaar. Het gloednieuwe assortiment bestaat uit 5 verschillende handcrèmes en 14 verzorgende producten voor je lichaam. Pure verwennerij! Met de fijne nieuwe handcrèmes en bodylotions van Etos wordt het verzorgen van je huid een echte weldaad. Ze hydrateren je huid intens en maken ultiem zacht. Of je nu intensieve voeding nodig hebt of juist de strijd met de aging-klok wilt aangaan, ’s ochtends in luttele minuten klaar moet zijn of tijd hebt voor uitgebreide me-time; Etos heeft voor elke lifestyle en behoefte het perfecte product. En natuurlijk met de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent!
Ik heb de Etos bodylotion seconde in huis, die met een extra lichte textuur zodat hij snel intrekt en – dankzij toegevoegd glycerine – direct en intens hydrateert. 250 milliliter kost slechts €1,99! Met de bodylotion ben ik ook zeker blij. Hij ruikt lekker, maar niet te sterk. Ook trekt de bodylotion snel in en je huid wordt er heel zacht van. Zeker een aanrader dus!

Dan de crème van Sans Soucis. De Moisture Aqua Benefits Anti Age is de anti aging starterlijn voor de vochtarme huid. Aqua Benefits Anti Age 24h Care For Normal Skin met haar moderne, fijne en luchtige textuur is speciaal ontwikkeld om effectief de eerste rimpels te bestrijden en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De creme verlengt de jeugdige en frisse uitstraling van de huid en biedt vitalisering en hydratatie. De crème kan zowel als dag als ook als nachtcrème worden gebruikt. Het innovatieve complex met hyaluronzuur, thermaal water en microalgen-extract verbetert de huidcelstofwisseling en gaat vermoeide huidcellen tegen. De huid herwint haar spankracht en vitaliteit. De huid wordt gehydrateerd en het vochtvermogen wordt ondersteund. Droogtelijntjes worden opgevuld. De teint van de huid ziet er frisser en voller uit, dag na dag.
Al lijkt dit eerder een crème voor wanneer ik rimpels krijg (wat hopelijk nog eeuwig duurt), is dit niet het geval! Deze crème werkt namelijk heel goed voor de droge huid, die ik nogal vaak heb in de winter. Een potje van 500 ml kun je voor ongeveer €30 kopen.

Met deze twee producten, komt mijn huid de winter wel door! Hoe verzorg jij je huid in de winter? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *