Beauty

Wintertips: how to survive the winter!

De winter komt er weer aan. Het wordt steeds kouder en kouder en koukleumen zoals ik kunnen dus zeker wat wintertips gebruiken. Zelf heb ik in de winter altijd enorm last van een droge huid, dus ik wil graag mijn wintertips met jullie delen. In deze blog schrijf ik mijn wintertips voor de huidverzorging!

Een droge huid

Aan het begin van dit jaar deelde ik al wat wintertips in een oudere blog. Toch bleef ik last houden van een droge huid, voornamelijk bij mijn handen. Soms wat het zo erg dat er zelfs barstjes in kwamen, wat natuurlijk erg pijn deed. Ik kon al snel een warme douche niet meer aan, omdat het echt zeer ging doen op mijn huid. Ik bleef smeren met allerlei soorten crèmes, maar eigenlijk werkte geen enkele crème zo goed dat ik van mijn problemen af was. Bij Forever  (waar ik al eerder blogs voor schreef) las ik over allerlei soorten crème die mijn problemen wel zouden moeten verhelpen. Ideaal!

Forever Aloe Propolis

Laten we beginnen met de crème die toch wel bij mijn wintertips hoort: de Aloe Propolis. Dit is een rijke crème van aloe vera, bijen propolis en kamille extraxten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Dit is een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid. Nu het zo koud is had ik al last van droge handen, maar deze crème verhelpt het meteen! Ik smeer de crème het liefst ‘s avonds voor ik naar bed ga, dan zijn mijn handen de dag erna weer helemaal zacht!

Forever Aloe Vera Gelly

Dan de Aloe Vera Gelly die ook zeker op mijn lijstje met wintertips staat. Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is daardoor een doorzichtige en wat ‘flubberige’ crème. Deze crème is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. Ook deze crème is dus ideaal voor de droge huid tijdens de winter. Wel heeft het een wat plakkende werking, zorg dus dat je het zo’n 5-10 minuutjes laat intrekken voordat je iets over de ingesmeerde plek doet. Stel je smeert de crème op je benen en doet daarna een broek aan, dan blijf je er aan plakken als je hem later weer wilt uitdoen :P.

Wondercrème!

Aloe Vera Gelly is wat mij betreft echt een wondercrème, vanwege zijn enorm goede werking.  Zo is het ideaal voor wondjes, met name de schaafwonden. Het helpt om de wondjes sneller en mooier te genezen, waardoor er weinig zichtbare littekens e.d. overblijven. Ook werkt de Aloe Vera Gelly ideaal voor puistjes! Soms als ik een puistje heb smeer ik de crème een aantal keer op het puistje, waardoor hij veel sneller verdwijnt! Ook kreeg ik een gouden tip tijdens een speciaal event van Forever. Aloe Vera Gelly is ook ideaal om op te smeren nadat je je geschoren hebt, zodat je geen wondjes/rode bultjes/jeukende plekjes overhoudt. Met name voor de intieme zone, is deze crème echt een lifesaver! Wat mij betreft is dit dus echt een wondercrème!

Zou jij deze twee crèmes willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Zeker zou ik deze willen proberen. Vooral de propolis. Ik heb nu ook zo’n droge huid maar van een aantal crèmes wordt mijn gezicht wat rood en geïrriteerd… Zou deze dan wel geschikt zijn… Hope so

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *