Fashion WIN!

You’re not fully dressed until you sparkle +WIN!

Nog even aftellen en dan is het zover: over 10 dagen is het al kerst! In vorige blogs schreef ik al over mokken en over mijn kerstoutfit, maar zeg nou zelf. You’re not fully dressed until you sprakle! En deze kerst sparkle ik met de prachtige sieraden van Yolora. En geef ik een cadeaukaart van Yolora t.w.v. 50 weg!

Sparkle with jewelry

Van Yolora mocht ik een aantal sieraden uitkiezen. Met veel plezier heb ik een aantal sieraden uitgekozen, met kerst in mijn achterhoofd. Ik kan nu al niet wachten tot kerst, want mijn outfit is nu helemaal compleet! Ik heb een aantal oorbellen, ringen, kettingen en armbanden uitgekozen die ik onderling weer kan combineren. Op mijn Instagram zag je al twee verschillende looks die ik met mijn sieraden heb gemaakt. I like it!

Yolora armbanden

Voor de armbanden heb ik verschillende designs gekozen. Ik heb twee subtiele versies gekozen, waar hartjes aan bevestigd zitten. Het armbandje met meerdere hartjes is erg minimalistisch, waardoor je het overal bij kan dragen. De armband met een groter hartje is iets minder minimalistisch, maar deze kun je ook overal bij dragen. Dan heb ik tot slot nog twee uitbundigere armbandjes met mooie swarovski steentjes. Dit zijn wel echt wat chiquere armbanden, ik zou ze bijvoorbeeld niet snel bij een hoodie dragen.

Subtiele kettinkjes

Ook heb ik twee subtiele kettinkjes uitgekozen. Ze hebben allebei een klein swarovski steentje. Bij de ene ketting is het steentje in de vorm van een rondje, bij de andere ketting is het steentje in de vorm van een traan. Allebei de kettinkjes vind ik erg mooi, aangezien ze heel subtiel zijn. Ook deze kettinkjes zijn weer overal bij te dragen!

Bring in the bling!

Pas met de ringen brengen we de bling er echt in. Want wauw, wat zijn deze mooi! Dit is ook echt helemaal mijn smaak op het gebied van verlovingsringen en trouwringen. Ik ben dol op ringen met een uitstekend steentje, omdat het net wat chiquer staat. Ik kan niet echt kiezen welke ring mijn favoriet is, aangezien ik ze allebei echt heel mooi vind.

The finishing touch

De look maken we nog af met een mooi paar oorbellen. Hiervoor heb ik voor een heel minimalistische oorbel gekozen, die slechts uit een rond steentje bestaat. De andere oorbel is iets opvallender, aangezien deze meerdere kleine steentjes heeft. Beide oorbellen kun je ook weer op allerlei manieren combineren.

Winactie!

Ook jij maakt kans om binnenkort een van de mooie sieraden van Yolora te dragen. Ik mag van Yolora namelijk een giftcard t.w.v. 50 weggeven! Je mag hiermee dus zelf helemaal uitkiezen welke sieraden jij uitkiest. Je kunt via mijn Instagram meedoen aan de winactie. De winactie wordt bekendgemaakt op vrijdag 22 december, zodat je nog net voor kerst je sieraden kunt uitkiezen!  Je kunt meedoen door onderstaande stappen te volgen.
1. Volg @inspirationtolive op Instagram
2. Volg @yoloranl op Instagram
3. Tag 1 vriendin in de comments

Extra kansmaken kan door één of meerdere van de onderstaande stappen te volgen:
1. Like mijn facebookpagina inspirationtolive.nl
2. Like de winactiepost.
3. Tag meerdere vriendinnen in de comments
4. Repost de foto op je Instagramstories
5. Repost de foto op je Instagram
6. Reageer op de bijhorende blog

Wat vindt jij van mijn uitgekozen sieraden van Yolora? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking.

11 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *