About me How to... Review / Test Tips & Tricks

Zo behaal jij vol energie je goede voornemens!

Vorige week begonnen we het nieuwe jaar. Ik begin een nieuw jaar altijd met goede voornemens, maar de motivatie om deze ook echt te volbrengen is soms ver te zoeken. Gelukkig heb ik door de Energy Boost blend meer energie en ga ik vol energie met mijn goede voornemens aan de slag!

Nieuw jaar, nieuwe kansen

New year – A new chapter, new verse or just the same old story? Ultimately, we write it. The choice is ours.

Er zijn een hoop dingen die ik wil behalen of wil verbeteren, maar helaas komt hier nooit zoveel van. Daarom vond ik het nieuwe jaar een goede reden om eens te werken aan een aantal goede voornemens. Om mij heen hoorde ik ook al een hoop mensen met doelen en voornemens voor dit jaar. Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn om hier echt aan te werken. Je hebt het druk, je bent moe of je hebt geen zin. Maar hoe gaan we dan onze goede voornemens en doelen behalen? Daar gaat de Energy Boost blend van Tastea je bij helpen!

Energy Boost

Heb je lange dagen of heb je moeite om met je dag te starten? Of ben je gewoon snel moe, waardoor je minder productief bent? Probeer dan eens Energy Boost thee van Tastea! Deze heerlijke thee belooft jou een energy boost te geven nadat je de thee hebt gedronken. Ideaal om mee wakker te worden of om dit ‘s middags te drinken als je een beetje indut! Ik kom ‘s ochtends altijd heel moeilijk uit mijn bed en ik heb veel moeite om op te starten. Ook ben ik vaak moe na school, waardoor ik niet aan mijn goede voornemens kan werken. Zo wil ik graag wat meer sporten om gezond te blijven, maar hier kom ik vaak niet aan toe. En dat vind ik zonde!

Wat een smaak!

Als je het theeblik opent, ruik je meteen een friszoete heerlijke geur van sinaasappel. De blend ziet er heel kleurrijk uit met blauwe korenbloemen, oranje stukjes sinaasappel en roze stukjes kaasjeskruid, wat een leuk gezicht is. In de blend vind je: Mate green, groene rooibos, sinaasappelschil, natuurlijke smaakversterker, stukjes sinaasappel, blauwe korenbloem, kaasjeskruid, goudsbloem en saffloerblaadjes. Bij deze blend heb je drie gram blend nodig voor een kopje thee, waardoor je ruim 40 koppen thee met één theeblik kan zetten!

Thee drinken

De thee smaakt heerlijk zoet met een frise, groene thee-achtige ondertoon. Ik drink dus graag vrij regelmatig deze thee. En de thee doet zeker zijn werk! ‘s Ochtends start ik makkelijker de dag, omdat ik mij energieker voel. Als ik thuiskom van school en een kopje thee heb gedronken, kan ik weer met meer energie aan de slag. Zo heb ik het goede voornemen sporten weer opgepakt en houd ik het sporten langer vol. Als je nog hulp zoekt voor sporten en/of gewichtsverlies, verwijs ik je graag door naar een eerder geschreven blog waarin ik enthousiast de blend Skintight van Tastea behandel! Samen met de Energy Boost kan ik nu vol energie aan mijn goede voornemens werken, waardoor ik hopelijk mijn doelen kan behalen!

Heb jij goede voornemens? En zou jij de Energy Boost willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

 

9 Comment

  1. Ik mocht deze een paar jaar geleden proberen en vond hem heerlijk. Of ik er meer energie van kreeg betwijfel ik, maar het was zeer smakelijk en de beker gebruik ik elke dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *