Uncategorized

Zomer om je telefoon!

Alsof ik nog niet genoeg telefoonhoesjes had, besloot ik om nog eens een nieuw telefoonhoesje te ontwerpen. Dit keer ging ik, omdat het bijna zomer is, voor een heel zomers printje. Benieuwd wat ik van het hoesje vind nu ik hem heb ontvangen? Lees dan snel verder!

Mijn nieuwe hoesje heb ik laten ontwerpen bij EgoSketch. Misschien komt deze naam je bekend voor en dat klopt! Vorig jaar heb ik al eens een hoesje bij hen laten ontwerpen, dit hoesje vind je in deze blog. Dit keer ben ik gegaan voor een ander type hoesje, namelijk een hardcase. Bij EgoSketch kun je voor zo’n beetje elke telefoon een hoesje ontwerpen, dus dat is een groot voordeel voor als je een wat minder ‘populaire’ telefoon hebt.

Het ontwerpen via EgoSketch gaat heel makkelijk. “Tijdens het ontwerpen zie je rechtsboven een metertje. Zolang het metertje groen is, is je ontwerp goedgekeurd wat betreft kwaliteit. Als de meter oranje wordt, wordt de kwaliteit wat onzekerder. Als de meter rood wordt, is de kwaliteit van het ontwerp slecht en kun je deze dus beter niet bestellen. Dit systeem voorkomt dat je een hoesje ontvangt met een slechte opdruk.

Helaas moest ik 1 week langer wachten op mijn hoesje, omdat het soort hoesje niet meer op voorraad was. Uiteindelijk was het wel het wachten waard, want het hoesje ziet er prachtig uit! De kwaliteit van de opdruk is echt super, je ziet geen pixels of een wazige print. Het ziet er heel zomers en vrolijk uit! De roze tinten staan mooi in contrast met mijn zilveren telefoon, waardoor het hoesje er nog meer uitspringt. Het hoesje biedt geen volledige bescherming aan de boven- en onderkant van de telefoon, wat wel wat jammer is. Alle hoekjes zijn wel bedekt, dus dit zou het nog wel enigszins moeten beschermen. Het hoesje voelt heel stevig aan en het lijkt er op dat deze niet snel zal gaan breken. Het hoesje doe je ook heel makkelijk om je telefoon en van je telefoon af, dus hij zal je telefoon in dat opzicht gelukkig niet beschadigen.

Zoals je kunt merken, ik ben heel enthousiast over dit hoesje! Het hoesje kostte €19.95. Wil jij ook je eigen hoesje ontwerpen? Doe dat dan zeker bij EgoSketch! Wat vinden jullie van dit hoesje? Leave it in the comments!

Liefs.

 

11 Comment

    1. Dit hoesje kostte €19.95 voor de iPhone 6(S). Je kan ook voor een ander soort model gaan voor iPhone 6(S), die kost €12,50. Dat zijn ongeveer de gemiddelde prijzen denk ik :)!

  1. Wat een lekker fris en vrolijke cover! Zelf ben ik altijd huiverig om te wisselen. Het is echt iets voor mij om mijn telefoon dan te laten vallen. ? Dus als er eenmaal een cover omheen zit, dan blijft hij zitten tot deze af is.

  2. Wat een vrolijk hoesje! En zo zomers, daar komen vast nog wel wat vlinders en vliegjes op af. Ik vind zulke gadgets altijd erg leuk, helemaal als je zelf een beetje kan kiezen.

  3. Wat een mooi vrolijk hoesje. Zelf heb ik een transparant hoesje om mijn Sony Xperia. Mijn telefoon heeft de kleur rosegold, die ik prachtig vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *