Uncategorized

Zomercollectie voor mijn telefoon

De tijd vliegt, want het is alweer juni! Dat betekent dat ik over een tijdje ook 2 weken naar Italië ga, dus maak ik mijzelf al summerproof door wat leuke zomerse items aan te schaffen. Ook wilde ik mijn iPhone graag een zomerse look geven, dus laat ik in deze blog drie nieuwe zomerse hoesjes zien!

Casetastic

Casetastic is een merk voor hippe telefoonhoesjes en andere telefoonaccessoires. Zij werken samen met verschillende nationale en internationale designers die prints ontwerpen voor op hun producten. Daarom staat de webshop vol met de tofste en mooiste hoesjes! Casetastic werkt ook naar de zomer toe, door een heel gave zomer collectie met allerlei zomerse telefoonaccessoires aan te bieden op hun webshop. Ik vond deze hoesjes zo leuk, dat ik drie hoesjes uit deze collectie heb uitgekozen!

Soft cases

In de webshop heb ik bewust gekozen voor soft cases, omdat deze gemakkelijk om je telefoon gaan en je deze ook makkelijk van je telefoon af kunt halen. Hierdoor loop ik ook geen risico om mijn telefoon te beschadigen met bijvoorbeeld een hardcase. De hoesjes van Casetastic worden in een mooie verpakking opgestuurd, waardoor de hoesjes tijdens de verzending ook niet kunnen beschadigen.

Olifantjes

Laten we beginnen bij dit hoesje met allemaal vrolijke baby olifantjes. Hoe schattig ziet deze er uit!? Om de olifantjes zie je allerlei takjes met een hoop blaadjes er aan. Dit geeft het hoesje wat mij betreft een beetje een jungle effect.

Op het strand

Het eerste hoesje dat ik heb uitgekozen, is een strandhoesje. Op dit hoesje zie je zeesterren, schelpen een een krab. Door dit iPhone hoesje heb ik meteen helemaal zin in mijn vakantie in Italië! Ik vind dit hoesje vooral leuk, omdat het hoesje transparant is. Hierdoor zie je mijn iPhone ook nog steeds, die er wat mij betreft best mooi uitziet aan de achterkant! Daarnaast lijkt de kleur van mijn iPhone ook een beetje op zand, waardoor het net lijkt alsof de schelpjes op een strand liggen.

Zwemmen in de zee

Ik ben altijd dol op zwemmen in de zee met inflatables. Ik heb al een heel aantal inflatables, maar mijn favoriete inflatable is toch wel mijn flamingo. Casetastic had hier toevallig ook een hoesje van. Op het hoesje zie je allerlei flamingo inflatables, wat naar mijn mening een stuk origineler is dan de standaard flamingo telfoonhoesjes!

Wat vindt jij van mijn uitgekozen telefoonhoesjes? En heb jij onlangs nog een nieuw (zomers) telefoonhoesje aangeschaft? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Wat leuk dat jij echt een zomercollectie voor je telefoon hebt, Goed idee! Je neemt je smartphone zo vaak mee dat hij dan ook wel bij je kleding mag passen. Ikzelf vind die met de krabbetjes het leukst.

  2. haha geweldig. Een zomercollectie voor je telefoon. Ja hij moet er natuurlijk wel “cool” uitzien haha.
    Nee, ik heb geen zomercollectie hoesjes. Heb wel een hoesje waar eveneens wat pasjes ed in kunnen. Is voor mij net iets makkelijker. tevens is de voorkant mooi beschermd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *