Health Review / Test

Zomerkilo’s kwijtraken met Skintight!

September is de maand dat de zomer toch echt wel een beetje tot z’n eind komt, vooral nu met alle regen. Help! Dat betekent ook dat we de zomerkilootjes er weer af moeten zien te krijgen. Tastea kan daar gelukkig met hun speciale thee Skintight een handje helpen om 100% natuurlijk af te vallen!

Over Skintight

Tastea is een grote webshop met allerlei soorten thee. Je kunt het zo gek niet bedenken of die soort thee hebben ze wel!  Alle theeën zijn uitsluitend gemaakt op natuurlijke basis. Je zult dus nooit rommel in je lijf stoppen, wat wat mij betreft onwijs belangrijk is. Van Tastea mocht ik een van hun theeën proberen. Natuurlijk koos ik voor de thee Skintight, in de hoop mijn aangekomen zomerkilo’s kwijt te raken. De thee skintight vind je hier voor 24,95. Skintight bevat onder andere een wetenschappelijk bewezen kruid welke helpt om gewicht te verliezen, Pu Erh. De overige kruiden versterken de werking van de Pu Erh, waardoor er niet alleen een extra boost om af te vallen kan ontstaan, maar ook het hongergevoel kan verminderen. In de thee worden de hoogste kwaliteit pure kruiden en bladeren gebruikt, welke de werking van de thee ten goede komt. Skintight ondersteunt bij het onderdrukken van een hongergevoel, bij gewichtsverlies en bij het verminderen van een opgeblazen buik.

Skintight ingrediënten

Hoe ik mijn dieet inricht

Klinkt goed! Maar werkt het ook echt? Ik wilde het maar al te graag testen. Wel vond ik het belangrijk om mijn normale eetpatroon aan te houden. Dat houdt in: hier en daar een koekje en een snoepje, soms een pizza of wat patat. Dit moet wat mij betreft gewoon kunnen! Sommigen kiezen er voor om hun eetpatroon volledig om te gooien bij het gebruiken van een detox (ofwel: minder eten, veel sporten en extreem gezond), maar gaan daarna weer door met hun normale eetpatroon. In wezen heeft de detox dan niet veel geholpen, want de kilo’s zullen er binnen no time weer aanvliegen. Ik wilde dus graag testen of Skintight ook werkt naast een normaal eetpatroon met een ietwat ongezond tintje. Uiteraard sport ik hiernaast wel een aantal keer per week.

Skintight substantie

Skintight testen: first impressions

Toen ik Skintight voor de eerste keer testte merkte ik al meteen resultaat: mijn onnodige trek naar een tussendoortje verdween. Ideaal! Ik merkte al snel dat dit mij erg hielp. Als ik de thee dronk bij de lunch, kon ik met gemak het avondeten halen zonder een tussendoortje te eten. Hierdoor bespaar je al best wat ‘onnodige’ calorieën! Skintight mag je 1-3 keer per dag drinken. Hoe vaker je het drinkt, hoe beter het resultaat. Zelf koos ik er voor om de thee twee keer per dag te drinken: tijdens de lunch en na het avondeten. Zo had ik tussen de middag en in de avond minder tot geen trek in een tussendoortje. Drie keer op een dag werd mij iets teveel, dus hield ik het bij 2 keer.

Skintight thee

Naast de thee, keeg ik ook een speciale theebeker om mijn thee gemakkelijk in te maken. De thee blijft hier enorm lang warm in, dus de theebeker is zeker van goede kwaliteit! De smaak van Skintight is apart en vrij sterk. Dit komt omdat er verschillende soorten kruiden in zitten. De smaak van Skintight is niet mijn favoriete smaak, maar ik vind het zeker niet vies. Wat mij betreft is de smaak prima te doen! Daarnaast: je moet er ook wat voor overhebben, toch?

Skintight pot

Werkt de thee?

Misschien wel het belangrijkste gedeelte van de blog: doet de thee zijn werk? Gelukkig doet die dat zeker. Na 3 weken thee drinken ben ik zo’n 1,5 kilo kwijtgeraakt. Ik weet zeker dat je met deze thee een beter resultaat kan behalen als je helemaal geen tussendoortjes en ongezond eet en extra gaat sporten, dit moet je dan wel redelijk blijven volhouden na de kuur. Ik weet dat mij dit niet gaat lukken, dus verlies ik liever wat minder kilo’s maar waarbij ik wel mijn gewicht behoud! Gelukkig doet Skintight zijn werk al goed als je ‘normaal’ eet, dus de thee is zeker het proberen waard! Wil jij Skintight of een van de andere theeën van Tastea proberen? Met de code inspirationtolive krijg je 10% korting op alle theeën (op uitzondering van de package deals na).

Zou jij Skintight eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

147 Comment

 1. Ja ik zou deze thee willen proberen, Veel over gehoord. Ik drink vrij veel groene thee, dus ik ben “gewend” aan thee lurken! Ik ga even op hun site kijken.

 2. Ik drink zelf erg veel thee maar lust niet alle smaakjes. Ik zou m wel een keer willen proberen aangezien ik wel wat kilootjes kwijt kan 🙂

 3. Ik ben bezig met gezond eten en sporten om van mijn diabetes type 2 af te komen.. Ik ben een thee drinker en zou dit zeker eens willen proberen ?

 4. Nou ben altijd bezig met gezond eten en let weg op mijn gewicht. Van alles al geprobeerd maar niets werkt naar behoren en zoals je al schreef een pizza of frietje moet ook een keer kunnen. Dus….. ik wil dit wel eens proberen!

 5. Wil het best eens proberen.
  Met zo’n bedrag is dat toch even fijner en als het dat werkt weet je waar je het voor koopt. Vooral heb ik vaak trek en ben benieuwd of dat voor mij ook helpt

 6. Ik zou het graag proberen
  Ik heb een onregelmatige baan dus ook vaak snachts eten. Hopelijk helpt tastea mij de kilo’s in banen te houden

  1. Komt omdat Skintight tijdelijk is afgeprijsd naar 24,95. Toen deze blog is geschreven, had de thee nog zijn oude prijs 😉

 7. Nou graag! Wil ontzettend graag wat kilo’s eraf, maar krijg de discipline niet om van al het lekkers af te blijven!!
  En thee…heerlijk!
  Dus zou dit best willen testen.

 8. Ik zou het graag proberen, ik drink alleen thee ( geen koffie) dus wel aan thee gewend, zou erg fijn zijn wat kilootjes af te vallen.

 9. Na een aantal testen is vastgesteld dat ik maar 1/5 rustverbranding heb van de normale norm … ik wil dit dus Echt wel eens proberen.
  Nancy

 10. Graag zou ik het zelf eens willen uittesten. Het lijkt inderdaad wel te werken als ik het zo lees. Ik ben blij dat het jou een goed gevoel geeft. ?

 11. Dat Wil ik ook graag proberen het lukt me maar niet om af te vallen dus wil graag testen of dit wel lukt met deze bijzondere thee

 12. Ja ik zou het zeker wel willen testen, ben namelijk toch wel sceptisch. Er zijn zoveel producten op de markt en de èèn belooft nog meer dan de ander. Voor mij geldt dus eerst proberen dan geloven.

 13. Ik zou het zeker graag testen.
  In de hoop goede resultaten te halen. Echter niet betaalbaar voor mij helaas. Het blijft daarnaast wel belangrijk om kleine beetjes op een dag te eten 6x

 14. Ik zie dit zeker willen proberen. In september gestopt met roken na 21 jaar en ja hoor bïjna 15 kilo rijker. Het voelt vreselijk.

 15. Ik zou het graag willen uitproberen om te kijken of het echt werkt. Ik wil graag summerproof op de vakantie shinen op t strand! Normaal minderen met eten valt echt tegen omdat ik zo’n hongergevoel behoud, dus ben benieuwd of dit werkt. Dus fingers crossed!

 16. Samen met mijn moeder ben ik al een tijd op zoek naar een manier om af te vallen. Helaas werken tot heden alle dieets niet. Maar we blijven zoeken naar een manier. Daarom zouden wij dit product graag een kans geven. Misschien hebben wij dan eindelijk onze manier van gezond afvallen gevonden.

 17. Samen met mijn moeder ben ik al een tijd op zoek naar een manier om af te vallen. Helaas werken tot heden alle dieets niet. Maar we blijven zoeken naar een manier. Daarom zouden wij dit product graag een kans geven. Misschien hebben wij dan eindelijk onze manier van gezond afvallen gevonden.

 18. ik ben wel een thee drinker maar dan met suiker er in vind het daarom best een grote uitgave om te proberen als ik het zou kunnen uitproberen zou het een ander verhaal zijn

 19. Als mama van 2 spruitjes lukt het me amper om terug te gaan sporten en dus de laatste zwangerschapskilootjes gaan niet weg. Zou dit heel graag eens testen!

 20. Ik hoef niet perse kilo’s te verliezen, maar zie dat het ook help voor een opgeblazen buik. Daar heb ik wel veel last van, helaas.

  Om die reden zou ik het best eens uit willen testen.

 21. Ik wil het zeker proberen ben al een tijdje bezig om de extra kilo’s van mijn zwangerschap kwijt te raken. Wat mij ook niet lukt.

 22. Ik zou het heel graag willen proberen! Ben sinds kort goed begonnen met een voedingsschema en daarnaast zoek ik nog goede activiteiten, om mijn gewicht te verliezen. Ik drink dagelijks al veel water en thee maar als mijn thee daar ook mee kan helpen? Ga ik me alleen maar gelukkiger voelen🤗 wil tenslotte wel 20/25% van mijn gewicht verliezen.

  Zie dat dit al een aantal maanden bezig is,
  Dus hoop ik dat ik het nog zou kunnen uitproberen! 😋☕️

 23. Zou dit dan echt helpen om er een paar kwijt te raken zonder mijn eetpatroon drastisch aan te passen? Ik wil het wel eens proberen!!

 24. Ik ben ook erg benieuwd om het te proberen! Kopen kan altijd later nog en als je er enthousiast van wordt, Why not toch?

 25. Hallo
  Ik ben een studente journalistiek en ik houd binnen het kader van mijn opleiding een blog bij waarop ik graag een review zou schrijven over dit concept.
  Gelieve mij te contacteren bij interesse.
  Marie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *