My Favourites WIN!

My 10 Favourite Phonecases + WIN!

Ik heb sinds kort een iPhone 6. Het leukste van een nieuwe telefoon vind ik bijna de nieuwe hoesjes die ik erbij koop. Dit keer is dit zo uit de hand gelopen, dat ik ondertussen al ruim 20 hoesjes heb. Zo’n 10 hiervan gebruik ik heel vaak, deze zal ik in dit artikel laten zien. Kijken jullie mee?

Allereerst dit hoesje van GoCustomized.com. Dit hoesje heb ik zelf ontworpen met deze aquarel print. Ik vind dit hoesje hierom heel uniek. Het programma waarmee je het hoesje ontwerpt werkt heel fijn. Deze site is dan ook zeker een aanrader!

Dan deze speciale cover van Appelhout. Deze cover plakt vast aan je telefoon door een plaklaag achter het hoesje. Al geeft dit hoesje niet optimale bescherming aan je telefoon, is deze toch heel leuk. Dit is het enige houten hoesje wat ik tot nu toe heb. De cover kan je van je telefoon afhalen en er later nog een paar keer op plakken. Zelf kun je deze cover ook kopen met wat korting, gebruik de code inspiration krijg je 15% korting op je bestelling op www.appelhout.nl!

Dit hoesje van Getitgirl is echt een van mijn favorieten. De print matcht heel mooi met de kleur van mijn telefoon. Ook is het hoesje heel dun, waardoor je telefoon fijn in de hand ligt.

Ik ben dol op ijsjes, dus dit hoesje van Smartphonehoesjes past perfect bij mij! Het hoesje komt uit een vrij nieuwe collectie van Selencia, die nog veel meer hoesjes met etensproducten verkoopt.

Dit eenhoornhoesje van superbemusthaves is wat mij betreft heel leuk. Ik ben een groot fan van unicorns, dus ook dit hoesje past goed bij mij! Met de code INSPIRATIONTOLIVE10 krijg je 10% korting op je bestelling bij www.mijnwebwinkel.nl/winkel/superbe-musthaves.

Voor elke make-up liefhebber, is dit hoesje van Shizzie echt een musthave. Dit hoesje is ook heel dun, waardoor je telefoon niet zo dik wordt. Dit is ook zeker weten een van mijn favorieten!

Hoesjes met etensproducten erop, vind ik té leuk. Dit watermeloenhoesje van Telefoonproduct kan daarom niet ontbreken aan mijn collectie!

Eén unicornhoesje is natuurlijk niet genoeg, haha. Ik heb nog een unicornhoesje van Casimoda. Dit hoesje is niet doorzichtig, zoals veel van mijn andere hoesjes. Het roze gedeelte lijkt een beetje op een soort marble, wat dit hoesje tot een van mijn favorieten maakt.

Dit hoesje van Sparkcase is een van mijn nieuwste aanwinsten. Zoals veel andere hoesjes, is dit hoesje ook weer doorzichtig en dun. De roze en blauwe pastelkleurtjes maken dit hoesje helemaal af!

Last but not least, dit leuke hoesje van Casecompany. Ook dit hoesje heb ik zelf ontworpen. Jij kunt ook een hoesje winnen die je zelf mag ontwerpen. Op de site kun je uit allerlei ontwerpen kiezen, maar ook kun je je eigen ontwerp maken. Wil je ook een hoesje gratis ontwerpen? Doe dan mee aan de winactie op mijn Instagram! Klik hier om te zien hoe je mee kunt doen.

Wat vinden jullie het leukste hoesje? Leave it in the comments!

Liefs.
 

25 Comment

  1. Ik vind die met de ijsjes op en de unicorns op het mooist want ik be verslaafd aan unicorns en ijsjes omggggggg ik wil ze !!!!!!!!!!????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *