Uncategorized

Using The Incredible Face Gel

Het is enorm belangrijk dat je je gezicht schoon houdt. De Fantastic Face Gel van MayBeauty is hier heel geschikt voor. Deze gel verwijdert dode huidcellen, reinigt je poriën, verwijdert overtollig talg en olie en maakt je huid schoner en gladder. Benieuwd hoe deze gel werkt? Lees dan snel verder!

De Face Gel zit verpakt in kleine kuipjes van 10 ml. De gel ziet er transparant en rozig uit en lijkt niet zo bijzonder. Of dit echt zo is, dat ga ik snel testen. Ik zal in deze blog vertellen hoe je deze gel het beste kunt gebruiken.

Stap 1: Gezicht schoonmaken
In principe is dit niet nodig, maar van tevoren ga ik even snel met een nat washandje over mijn gezicht. Het is wél nodig als je foundation opdoet, omdat deze gel niet bedoeld is als make-up remover. Zelf gebruik ik nooit foundation, dus een washandje met een beetje water is voor mij al voldoende.

Stap 2: Gel aanbrengen
Als je gezicht foundation vrij is, kun je het kuipje openmaken. Begin dan met de gel op je gezicht te smeren. Je zult al snel merken dat het een erg waterige substantie is. Smeer dus niet teveel in een keer op je gezicht, want dan zal alles er af druppelen.

Stap 3: Gel inmasseren
Als je op heel je gezicht wat van de gel hebt gesmeerd, kan je beginnen met zachtjes te wrijven op je gezicht. Na een tijdje komen er een soort bolletjes op je gezicht. Dit zijn de dode huidcellen. Hou dit zo’n 3-5 minuten vol, dan zou je het beste resultaat moeten zien.

Stap 4: Gezicht schoonmaken
Je gezicht voelt door de gel dan erg plakkerig, dus dan kun je je gezicht schoonmaken. Zelf spoel ik eerst mijn gezicht af met lauw water. Daarna wrijf ik met een washandje met lauw water over mijn gezicht, zodat het gel laagje er goed afkomt. Hierna voelt je gezicht onwijs zacht, dus dan merk je dat het niet voor niets is geweest!

Bij mij kwamen er behoorlijk wat dode huidcellen van mijn huid af. Op de ene plek komt er meer van af dan op de andere plek. Het meeste komt af van mijn jukbeenderen. Ik merkte door deze behandeling dat mijn huid het hard nodig had. Ik zou dus ook zeker aanraden om het zelf eens te proberen. Eén kuipje is in principe bedoeld voor 1 behandeling, maar ik kan één kuipje meestal voor twee behandelingen gebruiken.
De Face Gel kun hier kopen. Met de kortingscode inspirationxfacegel krijg je ook nog eens 30% korting! Via deze link wordt de code gelijk geactiveerd. Hierdoor heb je voor slechts €20.50 i.p.v. €26 een 8-pack. Dit is goed voor zo’n 8-16 behandelingen. Voor die prijs is het zeker het proberen waard!

Zou jij dit willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *